Bynfosta SAP Partner Edge Service -analytiikkakumppani

 

sap-analytics-cloud-device-oprinc

SAP ja Bynfo ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Bynfosta tulee SAPin virallinen Partner Edge -kumppani. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota jatkossa SAP-analytiikka konsultoinnin lisäksi myös lisenssejä SAPin analytiikkatuotteisiin.

Bynfolle on aina ollut tärkeää palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti, että saamme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti toimitettua projektimme. Uutta SAP Analytiikka-toiminallisuutta rakentaessa törmätään usein kysymyksiin lisenssien nykytilasta ja tarpeesta sekä projektin aikana että sen jälkeen.

SAP Lisenssien tarjoaminen istuukin siksi erittäin hyvin Bynfon kokonaisvaltaiseen palvelurakenteeseen. Meille tärkeää on end-to-end ajatteluun ja siihen, ettei projekteihin tule turhia viivytyksiä, kun kolmansille osapuolille pitää kuvata tarvetta ja tarpeen kehittymistä projektin aikana. Nyt voimme ratkoa lisensiointikysymykset ketterästi projektin aikana tai sen jälkeisissä jatkuvissa palveluissa. Tämä helpottaa asiakkaan arkea, kun voi keskittyä liiketoiminnan edistämiseen.

”Erityisen innostuneita olemme SAPin uudesta SAP Analytics Cloud -tarjoomasta, joka tuo jotain täysin uutta analytiikkamarkkinaan nopeuttaen ja yksinkertaistaen BW:n ja Planning-ratkaisujen käyttöönottoa”

Atte Roine, Strategy Advisor, Bynfo Oy

Bynfon SAP Palvelut:

  • POC, Projektit ja tukiratkaisut
  • Service Authorization-SAP Analytics
  • Sell Authorization-SAP Analytics
  • Sell Authorization-Cloud Open Solutions
  • Sell Authorization-Database and Data Management

Ensisijainen kontakti

Atte Roine
+358 (405811141)
atte.roine[a)bynfo.com

Toimitusalueet: Pohjoismaat