Bynfo on nyt Tableaun virallinen kumppani!

Ylpeinä julkistamme Bynfon tuoreen kumppanuuden Tableaun kanssa!

Tableau Alliance -kumppanina voimme auttaa teitä valitsemaan oikean ohjelmiston ja palvelut tiedonhallinnan tarpeisiinne, auttaa Tableaun käyttöönotossa, tukea päätöksentekoa ja auttaa valitsemaan tarpeitanne vastaavan tilauksen.

TableauPartner_Bynfo

Tableau on heti valmis, helppokäyttöinen analytiikkaratkaisu, joka auttaa analysoimaan dataa uusilla tavoilla. Tableau on tunnistettu jo kuudetta vuotta peräkkäin alan johtavaksi toimijaksi julkaisussa Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms sen suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisuuden vuoksi.

Tableau Desktopin avulla saat oivalluksia nopeasti. Ajantasaiset visuaaliset analyysit vauhdittavat rajatonta tutkimusmatkaa keräämäänne tietomassaan, ja interaktiiviset dashboardit auttavat kaivautumaan olennaisen ääreen hetkessä. Tableau valjastaa ihmisen luontaisen kyvyn hahmottaa visuaalisia malleja nopeasti, paljastaen sekä jokapäiväisiä mahdollisuuksia että ainutlaatuisia löytöjä.

Tableau_Bynfo

Bynfo erottautuu massasta keskittymällä asiakkaidensa liiketoimintaan sitä samalla myös kehittäen. Olemme viidessä vuodessa viisinkertaistaneet henkilöstömme, joka koostuu alan huippuasiantuntijoista. Visiomme menestyksestä kertoo se, ettei yksikään asiakas ole jättänyt meitä toimintamme aikana. Tavoitteenamme on olla johtava BI-palveluntarjoaja Pohjoismaissa ainutlaatuisella raportoinnin ja analytiikan osaamisellamme.

Aloita ilmainen Tableau Desktop kokeilu täältä >