Olemme yksi johtavista Pohjoismaisista Snowflake -kumppaneista EDW, IoT ja tiedon jakamisen alueilla snowflake-logo-color-small-black

 

Snowlake erottaa tallennus- ja laskentakerrokset toisistaan. Sowflaken metadatakerros huolehtii tietosisällöstä, indeksoinneista, partitioinnista sekä optimoi tietokantaan tulevia kyselyjä. Metadatakerroksessa on Snowflaken äly ja se huolehtii myös tietoturvasta.

Perinteiset tietovarastoratkaisut sekä big dataan suunnitellut palvelut eivät edelleenkään mahdollista kaiken datan tallentamista ja hyödyntämistä käyttäjäystävällisesti. Analytiikan ja nopeiden dataan perustuvien päätöksien tekeminen on hankalaa.

Tämän takia Snowflake lähti rakentamaan täysin uutta pilveen suunniteltua tietovarastopalvelua, joka mahdollistaa nykyiset ja tulevat tarpeet. Tietovarasto on SQL pohjainen mikä helpottaa siirtymistä sen käyttöön - onhan SQL yksi osatuimmista kyselykielistä.

 

Snowflake process 

 

Snowflake on suunniteltu nopeaksi ja skaalautuvaksi tietovarastopalveluksi. Tämä onkin ensisijaisen tärkeää nykyisin. Nopeus perustuu erillisiin laskentaklustereihin, jotka ovat toisistaan riippumattomia. 

Snowflake on täysin kolumnaarinen tietokantaratkaisu mikä mahdollistaa suurien analyyttisten kyselyjen tehokkaan totetutuksen. .

 

 

Snowflaken adaptiivinen optimointi varmistaa, että kyselyt tietokantaan toteutetaan tehokkaimmalla mahdollisella käytettävyydellä ilman pääkäyttäjän manuaalista optimoinnin tarvetta.

 

 Katso Snowflake-soittolista YouTubessa

 

Tuomas Nevanranta big

Lue blogijulkaisu Moderni Datan jakamisesta

 

Lue blogijulkaisu

 

 

Sami Rouhe BigLue blogijulkaisu Moderni IoT data pipelinesta

 

Lue blogijulkaisu

 

Muita teknologioitamme

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä