powerbi-logo-600x200Näkymä datasta minuuteissa. Power BI tarjoaa yhden näkymän kaikelle datalle, päätelaitteesta riippumatta ja missä tahansa 


Power BI:n avulla voitte visualisoida yrityksenne tiedot yksinkertaisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla, ja voitte muuttaa visualisointisuunnittelua milloin tahansa tarpeen mukaan. 

Perinteiset liiketoimintatiedon ja analytiikan hankkeet ovat olleet aikaa vieviä ja kalliita. Ne ovat myös vaatineet laajaa teknistä asiantuntemusta. Nyt voitte hankkia meiltä kokonaan tai osa-ulkoistetun analytiikkakehyksen ja palvelun.

Power BI -asiantuntijapalvelut sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, joilla on rajalliset tekniset resurssit liiketoimintatiedon ja analytiikan alalla.

Mitä teiltä tarvitaan:

Tarvitsemme teiltä liiketoimintavaatimukset - kuvaus siitä, mikä ajaa yrityksenne tavoitteita, joihin liittyvät tiedot tallennetaan ja miten haluatte sitouttaa tiedot ja näkymät. Näillä tiedoilla voimme spin-off analysointipalvelun suunnitteluprojektin, johon voi sisältyä laajaa palvelua.

Käytämme kuitenkin vain mitä tarvitaan laadukkaan analytiikkapalvelun tuottamiseen.

BDS Bynfolla on Microsoft Partner Network Gold -kompetenssitaso

Muita teknologioitamme

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä