birst logo_black-1Birstilla saatte molemmat parhaat puolet -- Enterprise BI: n Blazing Fast Data Discoverylla.


Birst Enterprise BI tarjoaa nopeuden, itsepalvelun ja ketteryyden etuliiketoiminnan työntekijöiden kysynnän sekä laajuuden, turvallisuuden ja valvonnan täyttääkseen tiukat yritystietostandardit. Birst toimittaa kaiken tämän ja paljon muuta matalalla TCO:lla julkisten tai yksityisten pilvikokoonpanojen avulla.


Birst on ainoa Enterprise Business Intelligence alusta, joka yhdistää koko organisaation yhteen virtualisoitujen BI-tapausten verkoittuneen. Birstilla on integroitu ETL, tietovarastoautomaatio, yritysraportointi, ad-hoc kysely, kojelauta ja helppokäyttöinen itsepalvelu loppukäyttäjien tietojen keräämiseksi.

Lue lisää tapauksesta Trimble, joka käyttää Birst-tekniikkaa


Käytä tietoja mistä tahansa laitteesta, missä tahansa helposti

Loppukäyttäjillä on erilaiset tarpeet analyysikokemuksensa suhteen. Birst uudelleen pohtinut analyysikokemusta - "Ihmiset" - sen sijaan, että työnnetään "Työkalut ulos" käyttäjille. Me kutsumme sitä mukautuvaksi käyttäjäkokemukseksi, ja se muuntaa ihmisten vuorovaikutuksen tietojen kanssa. Työskentely Birstin kanssa on helppoa ja monet asiakkaamme ovat itsenäisiä.

Birst vaihtaa rakentajien ja katsojien perinteisiä BI-paradigmoja kääntämällä kaikki data-kuluttajat älykkään sisällön tuottajaksi. Hämärrämme BI-kojelautojen ja löytämisen väliset linjat ja luomme mukautuvan käyttäjäkokemuksen, joka mukautuu nykyaikaisiin tyyleihin.

Näette saman täsmällisen käyttöliittymän ja tiedot, joko pöytäkoneella, kannettavalla tai mobiililaitteella, joko verkossa tai offline-tilassa. Birst on sopii käyttäjien suosimaan työkalupakkiin. Voitte käyttää työkaluja, kuten Excel, Tableau, Qlik, Cognos tai R, analysoimaan Birstin luotettavien käyttäjätietojen tason tietoja.

Lue lisää tapauksesta Assistor, joka käyttää Birst-tekniikkaa


Birst & Exasol -aseman korkea suorituskyky ja skaalautuvuus

Birst tarjoaa yhdessä EXASOLin kanssa analyyttisen, verkottuneen tietotason, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa nopeutta ja saumattomasti satoja tuhansia käyttäjiä, jotka kysyvät monimutkaisia tietosarjoja ja satoja teratavuja dataa.

EXASOL yhdistää muistin, sarakkeen kompression ja massiivisen rinnakkaiskäsittelyn (MPP) tietojen analysoimiseksi suurilla nopeuksilla. Sen muisti-tietokanta on suunniteltu siten, että se tarjoaa asiakkailleen ennennäkemättömän analyyttisen suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja helppokäyttöisyyden, ja se ylittää TPC-H Benchmark -testien suorituskyvyn.


BDS Bynfo on Birstin suurin Pohjoismaiden palvelukumppani. Toimitusmallimme ja todistetun kokemuksemme ansiosta tuemme uusia ja nykyisiä Birst-asiakkaita toteuttamaan ja optimoimaan ratkaisunsa tiukkojen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi ja ROI: n maksimoimiseksi.

Lue lisää tapauksesta Citycon, joka käyttää Birst-tekniikkaa

 

katso video R: n käytöstä birstilla

Muita teknologioitamme

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä