Asiantuntijoillamme on laaja ja kattava kokemus erilaisten data- ja analytiikkapalvelujen suunnittelusta, käyttöönotosta ja tukemista AWS:ssä.

 

AWSAWS:n monipuoliset ja skaalautuvat palvelut luovat hyvän pohjan tiedolla johtamisen tueksi. Palvelut kattavat analytiikkaratkaisujen edellyttämät ominaisuudet aina dataintegraatioista, tietovarastoinnin kautta tiedon visualisointiin ja raportointiin. Hyviä hallintomalleja ja menetelmiä hyödyntämällä ratkaisukokonaisuuksista tulee helposti ylläpidettäviä.

 

Autamme sinua tiedolla johtamisessa

Meidän tavoitteena on tukea asiakkaitamme arvokkaiden tietovarojen hallinnassa ja todistaa nopeat tulokset, jotka mahdollistavat liiketoiminnan digitalisoinnin. Ketterän lähestymistavan avulla rakennamme moderneja datapalveluja, jotka ovat sekä joustavia, skaalautuvia että kustannustehokkaita. Nämä modernit analytiikka-alustat mahdollistavat tietoon perustuvan päätöksenteon.

Olemme asiantuntijoita nykyaikaisessa pilvipohjaisessa analytiikassa. Hyödynnämme moderneja ja tunnettuja teknologioita asiakasratkaisujen toteutuksessa. Näiden modernien tekniikoiden ja lähestymistapamme kanssa voimme tarjota nopeita tuloksia jopa viikoissa.

 

 

Muita teknologioitamme

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä