Liiketoimintaprosessit ylittävän suunnittelun avulla voit hyödyntää teknologian tuomaa voimaa ja antaa ihmisille mahdollisuuden hyödyntää organisaationne jo olemassa olevia luonnollisia yhteyksiä.Anaplan logo correct

Anaplan on älykkäiden liiketoimintaprosessien johtava suunnittelu- ja suorituskyvynhallintajärjestelmä. Sen avulla yritysten päätöksentekijät voivat suunnitella ja hallita suorituskykyä yhdellä alustalla, joka yhdistää suunnittelun ja mallinnuksen moottorin, ennustavan analyysin ja pilvitoiminnan yhdeksi yksinkertaiseksi käyttöliittymäksi.

 

Mahdollistaa strategioiden mitattavuuden

Voimme tehostaa teidän liiketoimintaa suunnittelussa ja suorituskyvyn hallinnassa. Nykyaikaisella teknologialla ja lähestymistavallamme integroidussa liiketoimintasuunnittelussa voimme tehostaa päätöksentekoprosessianne. Vähemmän manuaalista työtä ja enemmän aikaa käytännöllisten oivallusten tekemiseen, toiminnan suorituskyvyn näkyvyyden parantamiseen ja tavoitteiden mittaamiseen, auttaa johtoa ymmärtämään yritystä paremmin ja määrittelemään asiaankuuluvat toimintasuunnitelmat.


Suunnittelu- ja suorituskyvynhallintaratkaisumme sisältävät:
  • Budjetoinnin ja suorituskyvyn hallinnan
  • Jatkuvan ennustamisen
  • Myynnin ja operatiivisen suunnittelun
  • Portfolion hallinnan
  • Työvoiman suunnittelun

Integroitu suunnittelu varmistaa, että eri liiketoimintatoiminnot voivat käyttää ajantasalla olevaa tietoa suunnittelussa yli prosessien.

Muita teknologioitamme

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä