SAP Analytics Clou

SAC

muuttaa yritysten toimintatapaa. Se auttaa yrityksiä ymmärtämään heidän datansa kontekstissa, jonka myötä yritykset voivat tehdä nopeita ja varmoja päätöksiä.

 

Yhä enemmän yrityksiä aloittaa automatisoimaan ja kiihdyttämään heidän suunnitteluprosessejaan, sillä automaatio auttaa poistamaan ylimääräiset vaiheet, sekä poistamaan pullonkaulat. Kerättyään hyödyllisen määrän dataa, yritykset alkavat hiljalleen siirtymään käyttämään pilviratkaisuja ja hyödyntämään dataa heidän liiketoiminnassaan.

 

KUINKA HYÖDYNTÄÄ DATAA SAP ANALYTICS CLOUD:issa

  • Tee parempia liiketoimintapäätöksiä SAP Analytics Cloudin Visual storiesin avulla.
  • Ennusta tulevaisuus – SAP Analytics Cloud tarjoaa ominaisuuksia mitkä käyttää AI ja Koneoppimisen teknologioita.
  • Suunnittele tulevaa asettamalla budjetit ja ennusteet SAP Analytic Cloudin suunnittelu-optiolla.
  • Simuloi päätöksen vaikutusta reaaliajassa SAP Digital Boardroom tarjontaa hyödyntämällä.


ME TARJOAMME RATKAISUJA:

Liiketoiminnan lopputulemien ennusteita voidaan toteuttaa BI ja Augmented Analytiikka kyvykkyyksillä. Yksinkertaista suunnittelu ja budjetointi SAP Analytics Cloud Planning -ratkaisulla. Suurien datamassojen suunnittelu ja analysointi koko organisaation läpi on tehty nopeammaksi ja helpommaksi. Me autamme teitä valitsemaan sopivimman SAP Analytics Cloud palvelun tarpeenne mukaisesti.

Me tarjoamme opastusta yhteyksien asettamisesta, datan valmisteluun, dynaamisten visualisointien tekemiseen ja hyödyllisten dashboardien implementointiin.

 

SAP Analytics Cloud käyttöliittymä

SAP Analytics Cloud tarjoaa modernisoidun visuaalisen designin helppoon ja tehokkaaseen navigointiin. Käyttöliittymä tarjoaa laajan valikoiman eri kaavioita. Pilviratkaisuna, SAP Analytics Cloud on käytettävissä missä ja milloin tahansa, sekä millä tahansa laitteella.

 

sap 1

Mahdollista on myös valita valmiita SAP Analytics templateja nopeaan asioiden selvittämiseen ja raportointiin. Smart Discovery auttaa saamaan syvällisemmän näkymän yrityksen tärkeimmistä KPI ajureista. Kun käyttää Smart Discoverya, SAP automaattisesti rakentaa ennustemallin sisältäen näkymän relevantteihin suhteisiin ja rakenteisiin datapisteiden välillä.

 

sap2

 

Analytics Cloud tarjoaa ennaltarakennettuja connectoreita niin SAP kuin SAPin ulkopuolisiin lähteisiin, esimerkiksi MS Office tuotteisiin ja SQL tietokantoihin.

 

sap3

Lue lisää SAP Analytics Cloud koneoppimisen ominaisuuksista meidän blogista.

 

LUE LISÄÄ SAP BPC:stä

SAP Analytics Cloud on suunniteltu yhdistämään BI, suunnittelun ja ennusteanalytiikan kanssa.

SAP BPC is kehitetty suunnitteluun, ennusteisiin ja vahvistuksiin. Se fasilitoi liiketoiminnan raportoinnilla ja päätöksenteolla. SAP BPC toimitetaan hybrid mallilla SAP Analytics Cloudin kanssa.

Our other technologies

Want to know more or already have a project?

The best results are achieved by working together. Contact us!

Contact us