Data Science on monitieteellinen ala, joka yhdistää statistiikan ja konetieteen, ja jonka moottorina toimii uteliaisuus ja luovuus. Lainaten matematiikasta ja informaatiotieteestä, data science tarjoaa datapohjaisia, tieteellisiä tapoja käyttää kaavoja ja näkymiä, mitkä voidaan löytää kaiken kokoisista dataseteistä.

DataScience[59463]

 

Data Science on seuraava askel analytiikassa. Se auttaa analytiikka tuomalla arvoa ja näkymiä valmiin analytiikan päälle. Analytiikka pääasiassa keskittyy statistiikkaan ja kuvainnolliseen analyysiin, missä data science ottaa yhden askeleen eteenpäin tuomalla molemmat: kuvainnollisen ja ennustavan analytiikan.

 

MIKSI DATA SCIENCE ON TÄRKEÄÄ?

Miksi data science on tärkeä

 

DATA SCIENCE BDS BYNFOLLA

BDS Bynfolla me autamme asiakkaitamme tunnistamaan, missä he voisivat hyödyntää yksityiskohtaisempaa analytiikkaa, oppivia algoritmeja, ennusteita tai poikkeavuuksien havainnointia kehittääkseen liiketoimintaansa tai järjestelmiään. Me rakennamme ”Specialist Prediction”-sovelluksen toimitettavaksi osaksi asiakkaamme teollisen internetin sovelluksia.

 

Me olemme myös auttaneet asiakkaidemme Data Science tiimejä löytämään työkalut ja resurssit kiihdyttämään heidän omia datapohjaisia löytöjänsä ja ratkaisuja.

 

Data science BDS Bynfolla

Me voimme myös tarjota advanced analytiikkaa toimialoille kuten tuotantoteollisuus, logistiikka, kauppa, tukkukauppa, finanssi jne. Alla on esimerkiksi selvennettynä mitä analysoimme tuotantoteollisuuden, logistiikan ja kaupan aloilla

industries

 

Työkalut mitä käytämme Advanced Analytiikkaan

tools in datascience2