Tavoitteenamme on mahdollistaa tiedolla johtaminen Suomalaisissa organisaatioissa. Teknologiat mahdollistavat tämän, mutta ilman hyväksi todettuja käytäntöjä investointien täysimääräinen hyöty jää saavuttamatta. Olemme kehittäneet tämän takia soveltuvia toimintamalleja, joiden avulla pystymme tukemaan asiakkaidemme tiedolla johtamisen kehittämistä entistä tehokkaammin. Toimintamallit perustuvat selkeään vastuun jakoon, osaamisen kehittämiseen, automatisointiin ja jatkuviin palveluihin.

BDS Bynfon Akatemia

BDS Bynfo Academy sai alkunsa tarpeesta luoda toimivat prosessit asiantuntijoidemme oman osaamiseen kehittämiseen. Hyvin nopeasti huomasimme, että myös asiakkaidemme asiantuntijoilla on vastaavanlaiset osaamisen kehittämisen tarpeet. Tämän takia laajensimme BDS Bynfo Academy alustaa siten, että myös asiakkaamme pystyvät hyödyntämään alustan sisältämää oppimismateriaalia sekä luomaan asiakas- sekä projektikohtaisia kurssi- ja osaamiskokonaisuuksia.

Jatkuvat palvelut

Vaikka elämmekin hyvin projektiorientoituneessa yhteiskunnassa, olemme pyrkineet luomaan jatkuvien palvelujen kokonaisuuden, joka palvelee tehokkaasti asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. BDS Bynfon jatkuvat palvelut mahdollistavat tiedolla johtamisen sekä analytiikkapalveluiden osa- tai kokonaisulkoistuksia. Voimme ottaa ylläpito ja tukivastuun tietystä teknologisesta ratkaisusta tai tiettyä liiketoimintaprosessia palvelevasta analytiikka- tai raportointikokonaisuudesta. Palvelun avulla varmistamme, että asiakkaallamme on aina ajan tasalla sekä käytettävissä oleva tietoa päätöksenteon tukena.

Automatisointi ja Dataops

Pilvitransformaatio on mahdollistanut myös tiedolla johtamisen palvelujen joustavuuden sekä ketterät menetelmät. Tämän päivän teeman mukaan automatisoimme kaiken mikä on automatisoitavissa. Näin takaamme tehokkaan palvelutuotannon sekä korkean palvelulaadun. Olemme valinneet osaksi palvelujamme markkinoiden johtavat ratkaisut, joiden avulla tiedolla johtamisen palvelujen alla oleva arkkitehtuuri sekä tietovirrat ovat dokumentoituja, pystymme ajastamaan analytiikan palvelut vastaamaan liiketoiminnan monimuotoisia tarpeita sekä varmistamaan että reagoimme mahdollisiin tiedon laatuongelmiin tai lähdejärjestelmien toimintaongelmiin ennakoivasti.

 

Lue lisää BDS Bynfon blogeja

Haluatko tietää lisää tai onko jo projekti tiedossa?

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä